2014. június 12., csütörtök

06. Kritika - Painful Charity

Painful Charity
link (x)

Trailer:
-

Kinézet:
Szerintem a blogod eddigi összes kinézetét láttam már - mindenesetre azt kijelenthetem, hogy régóta nyomon követem, amit ezen a blogon alkotsz. Persze ennek ellenére megpróbálom szőrös szívűen megírni ezt a kritikát (úgysem fog menni, mert ha nem tetszene, nem követném).
A fejléced nagyon tetszik, mind színösszeállításban, mint szerkesztésben. Egyszerű, de nagyszerű, mégis úgy gondolom, hogy rákerülhetett volna Marci is, ha már a One Directiont kihagytad róla, hiszen most nem ők vannak a középpontban, hanem a vízilabdacsapat. A Charity betűtípusát pedig megváltoztathatnád valami olyanra, ami jobban illik a Painful-hoz. Nem igazán értek az ilyen kinézettel kapcsolatos dolgokhoz, inkább írni szoktam vagy videókat készíteni.
A betűtípusod sorkizárt, olvasható a kódok illenek az egész oldalhoz, talán csak a menü szövege túl halvány, ha egyszer valaki már meglátogatta a linket, akkor olvashatatlanul elvilágosodik. A mérete is lehetne nagyobb. A  háttér egyszerű, semmi kép csak a szín, de ez így tökéletes, nagyon tetszik.

Történet:
Egyedi, ezt senki sem vitathatja. Bebizonyítod, hogy lehet olyan One Direction történetet találni, amit még nem csépeltek el. A sztori középpontjában a rendezvény áll, amire meghívták a magyar vízilabdázókat és a mindenki által ismert s felkapott angol fiúbandát. Az egyik tag, név szerint Marci - megjegyzem az öcsémet is így híják, ezért mindig mosolyogva olvasom, amikor tökfejnek becézed - barátnője a fiúk után utazott egy díjátadóra, amin a hírhedt nőcsábász, Harry Styles illemet nem ismerve megfogja a fenekét, flörtöl vele és miegymás. A történet most annál a pontnál tart, hogy a média mindezt egészen másképp állítja be, mint ahogy valójában történt. Hogy mi lesz a folytatás? Fogalmam sincs, pedig jellemző rám, hogy találgatásokba bocsátkozom. Most mégsem tenném, inkább hagyom, hogy meglepd az olvasókat.
Sajnálom, hogy ilyen kevésre sikeredett, és hogy ez is leginkább mesélés, de nem tudok mibe belekötni. Amennyire én emlékszem, nincs benne sablonos jelenet vagy hasonló, már-már idegesítő fordulat. El tudom képzelni, hogy mindez a valóságban is megtörténhet.

Szereplők:
Talán három kulcsfontosságú szereplő van, akiről muszáj említést tennem, bár még csak 12 fejezetet tettél közzé, és mindegyik a lány szemszögéből van, így ez sem ígérkezik hosszúnak.
Akkor vágjunk is bele.
Becca: Elsőre azt mondanám róla, hogy kedves és önzetlen lány, de mint minden embernek, neki is megvannak a maga idegesítő tulajdonságai vagy éppenséggel hibái. Most például arra a jelenetre gondolok, amikor elbúcsúzott Marcitól. Sosem gondoltam volna, hogy összevesznek majd, és egy pillanatra komolyan kétségbeestem, főleg, hogy nehezen rendezték a dolgokat, és ehhez is segítségre volt szükségük. A makacsság nem mindig előny, sőt! Nagyon sokszor hátrány az életben.
Aztán ott van Marci, le sem tagadhatná, hogy mennyire szereti Rebit. Ragaszkodó, kitartó és igazi sportember. Kicsikét nagyobb kirohanásra számítottam a részéről, amikor Harry megfogta a barátnője fenekét, ráadásul mindezt a szeme láttára, de végül is pozitív dolog, hogy képes volt lenyugodni. Arról nem is beszélve, milyen megértő volt a lánnyal az utolsó jelenetben. Imádni való és egy igazi tökfej.
A harmadik pedig Harry, de róla tényleg csak annyit tudok, hogy nem ismeri az illemszabályokat. Igazi negatív figura lett, aminek örülök, mert tényleg tele van a világháló a világ legtökéletesebb Harry Styles-jaival. Kíváncsi vagyok, mit hozol ki ebből a felállásból és szereplőválogatásból.

Helyesírás:
Szerencsére tisztában vagy a helyesírás alapjaival, azonban egy-egy elütés ha jól emlékszem itt is volt, de ez mindenkivel előfordul. A fogalmazásod kellemes, én szeretem olvasni.

Összességében:
10/8 - a történet egyedi, a kinézet majdnem hogy tökéletes, a fogalmazás kedves és bájos. Sok sikert a továbbiakban, remélem sokan rátalálnak a történetedre.

Millio puszi Xx
szerecsendio

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése